Skip to main content Skip to search

O nama

O NAMA

Mi smo Ognjen i Ivona ili Ivona i Ognjen, a trgovačko društvo Obstinatio d.o.o. je naš poslodavac. Krenuli smo na ovaj put 04.srpnja 2011.godine. Uska specijalnost su nam knjigovodstveno računovodstveni poslovi. Od samih početaka pa sve do danas temelj našeg rada u jednome je isti, a to je učestalo obrazovanje radne snage radi davanja pravovremenih informacija klijentima, svakodnevna briga oko klijenata te stalno unapređivanje usluge u korak sa svim promjenama koje nam vrijeme nosi. Kako u opstanku društva nema instant rješenja, prečica i uspjeha preko noći tako je svaki dan jednako važan i svakim danom smo sretniji jer smo tu i što klijenti naš trud prepoznaju i podržavaju nas.

Ugodno okruženje i ugodan poslovni odnos naš je imperativ.

TKO SMO MI

Moje ime je Ivona Bogović (djevojačko Pavlović). Rođena sam 26.rujna 1977.godine u Zagrebu. Po struci sam magistar ekonomije, smjer računovodstvo i financije (zvanje stečeno 2008.godine). Engleskim jezikom služim se u govoru i pismu. U struci sam aktivna od 1998.godine, a od 2011.godine sam vlasnica računovodstvenog servisa Obstinatio d.o.o. Od 2008.godine član sam Hrvatske udruge računovođa te iste te godine stječem certifikat ovlaštenog računovođe dok od 2019.godine postajem članom Hrvatske strukovne udruge eksperata i sudskih vještaka te iste te godine imenovana sam od strane Županijskog suda u Zagrebu za stalnog sudskog vještaka iz područja financije, računovodstvo i porezi. U slobodno vrijeme najviše me veseli odlazak u planine.

Ivona Bogović

Ovlašteni računovođa
Moje ime je Ognjen Bogović. Rođen sam 14.rujna 1977.godine u Zagrebu. Po struci sam inženjer prometa, smjer tehnika telekomunikacija (zvanje stečeno 2001.godine). Engleskim jezikom služim se u govoru i pismu. U struci sam bio aktivan od 2003.godine pa sve do 2011.godine kad sam krenuo u drugom, novom, smjeru. Zaposlio sam se u računovodstvenom servisu Obstinatio d.o.o. i od tada sam tu. Od 2012.godine član sam Hrvatske udruge računovođa te iste te godine pohađam i uspješno završavam edukaciju iz područja računovodstva. Učestalo stječem nova znanja kroz praksu i stručne seminare. U slobodno vrijeme planinarim, a još uvijek me veseli odlazak na dobar koncert. To su stvari koje me opuštaju i u kojima uživam.

Ognjen Bogović

Samostalni računovođa